Sunday, December 27, 2009

Entry video versi Adhwa' Adib

video


Image Hosted by ImageShack.us

Tuesday, December 22, 2009

Pengumuman penting!!!

Dengan bangganya ingin mengumumkan

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

jeng jeng jeng...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

aku berjaya menderma darah buat kali pertama hari ni!!!

Gumbira!

Mintak maaf la aku agak jakun di sini sebab dah beberapa tahun aku teringin nak derma darah tapi berat badan yang terlalu underweight tak mengizinkan. Tapi tahun ni berat aku dah lebih daripada cukup, medical history & blood pressure pun cun, so apa tunggu lagi!!!

Dulu2 masa aku masih underweight, aku bernazar untuk menderma darah once berat dah cukup. So kiranya blood donation kali ni untuk bayar nazar la gitu :)

Staff dari Pusat Darah Negara datang opis aku sempena Hari QSHE yang berlangsung hari ni, so tak payah aku nak gi jauh2.

Speaking of Hari QSHE, Q=Quality, S=Safety, H=Health & E=Environment. Tapi yang tak sukanya, ada orang terjatuh dalam dewan pagi tadi sampai menyebabkan tulang kat tangan dia retak. Dah tak pasal2 masuk sepital kena pakai cast. Nak tau sebab apa jatuh? Sebab lantai parquet tu tak sempat di polish, cuma di wax je, so jadi licin gila. Even aku yang pakai kasut flat ni pun kena jalan hati2, apatah lagi kakak2 & adik2 vogue yang pakai high heels kan?

Haaa.... Fail dah safety kat situ.

Isk isk isk...


Image Hosted by ImageShack.us

Friday, December 18, 2009

Ahlan Wa Sahlan 1431H

Kepada semua muslimin muslimat di luar sana,

~ SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARRAM 1431H ~

Semoga tahun baru ini akan lebih baik daripada tahun2 sebelum ini.
Tingkatkan amal & kurangkan maksiat mulut, tangan, telinga, kaki, hati, etc...
Tapi lagi bagus kalau boleh tinggalkan maksiat terus :)


Image Hosted by ImageShack.us

Wednesday, December 16, 2009

Entry bergambar versi miau miau...

merenung masa depan (ni kucing kak yus kat saujana impian).

apa la yang ekau buek kek colah tingkap tu jang?

sekali vacuum cleaner tu idup, mencicit2 la ko lari, hihi!

ngantuk... ni yang nak menguap ni.

eh, tapi pebende antara bit dengan ayip tu? nampak macam boleh makan jer..

ek elehhh... si oren ni ke, ingat labu ke buah oren ke... tempat duduk lain sume full ke?

panjang kan badan poot, boleh join tarian singa camni.

mata biru poot yang mengancam tapi juling :p

hmmm...

berehat sebentar sebelum keluar bermain.

di mana ada manusia, di situ ada aku, wahahaha!

the brothers: yuki the sepit baju boy & gollum the tikar boy.

woi budak2! jangan gaduh2. 2 jam je korang kena dok dalam tu.

karpet yang gebu...

si oren yang gatal tahap cipan.

poot control lubang idung sebab kena paksa amik gambo kat atas katil yang penuh dengan bantal & baju busyuk.

poot hensem.


Image Hosted by ImageShack.us

Sunday, December 13, 2009

Entry bergambar versi Adhwa' Adib

kenapa bola ni ada lobang2 ek?

bola ni bukan bola sepak yang orang dok tendang2 tu adhwa'...

yah yah!! turun meja elok2...

yes!!! berjaya!!! (tapi muka takde perasaan, hehehe...)

rasa macam nak gigit je cat ni

goreng pun sodap nih!

jaga2... kang cat gigit jari tu kang...

papa, nak turun!!! nak main dengan cat lagi!!!

adhwa' dengan 'ciklong :D

'ciklong, hari dah nak maghrib. meh adhwa' tolong 'ciklong tutup tingkap ek.

adhwa' & atok

atok, adhwa' & 'ciklong

apa la anak mama ni buat bibir camtu? tak ensem langsung!


Image Hosted by ImageShack.us

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin