Thursday, July 1, 2010

Handmade wallet from Tote Boutique...

Aku shopping lagi!!!

Kali ni beli handmade wallet dari Cik As kat Tote Boutique.

Aku ni memang pencinta anything & everything handmade kan, hehehe...

Aku adalah customer pertama yang beli & terima wallet dari Cik As, so aku nak bagi sedikit feedback.

Wallet ni aku dapat semalam. Yang bestnya membeli dengan Cik As ni, with every purchase one will get one coin purse for free!!! Tu yang kat centre yang ada bunga kecik-kecik warna pink tu coin purse la tu. Kat bawah dia adalah wallet yang aku tempah. Aku terasa seperti ada orang bagi aku hadiah belated birthday pulak sebab wallet & purse berikat kemas dengan riben, me likey!!!

masih dalam bungkusan plastik

dah buang plastik...

Firstly, I'm soooooo in love with the fabric design (dah aku yg pilih sendiri, takkan la tak suka kot kan, hehehe...). Rupa-rupanya designer fabric ek Cik As, saya baru tau ni :D

Saiz wallet, standard macam long wallet yang lain. Satu kelebihan pakai long wallet - banknotes tak berlipat, amat memudahkan kalau kita nak guna cash deposit machine. Kekurangannya pulak - susah mau sumbat dalam poket baju kurung/jeans, hehehe...

pandangan hadapan

pandangan belakang wallet

Sweet tak warna dia? Wallet yang cun ni ada 1 zippered compartment untuk simpan syiling, 2 cash compartments & 8 card compartments, menggunakan magnetic snap closure.

pandangan dalam wallet

Ada tiga je yang nak komen (jangan marah haaa Cik As...)

Satu - Card compartments yang paling atas tu rasanya boleh diperelokkan lagi. Sebabnya bila letak kad kat compartment atas tu, kad-kad tu akan tenggelam sampai ke dasar, hehehe... Aku bukan apa, bila kad atau apa-apa je dah tenggelam kat dalam tu, aku takut aku lupa terus yang sebenar-benarnya ada benda kat dalam tu :D

Dua - If only the button is a designer button or a decorative button, pasti lebih mengancam! Aaahhhh... Demand lelebih pulak aku ni.

Tiga - Kalau ada label mesti lagi best kan Cik As, nampak lebih eksklusif gitu. Tapi menurut Cik As, label Tote Boutique dah lama tempah, cuma belum dapat je lagi... Takpe Cik As, maybe next time saya boleh dapat label Cik As tu :D

dah start dah isi apa-apa yang patut :)

tunjuk duit le konon...

yang merah tu buku derma darah aku

Apa-apa pun, aku memang tak menyesal menempah dengan Cik As kat Tote Boutique. Memang sejak pertama kali aku terserempak dengan blog Cik As ni, terus jatuh chenta dengan hasil kerja tangan Cik As. Kira macam love at first sight jugak le ni...

Untuk Cik As, keep up the good work! :D :D


Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

CIK AS said...

Salam,

1) terima kasih kerana shopping dengan Tote Boutique. Cik Munira kita ni memang baynak membeli dengan saya. Sokongan Cik Munira memang BEST !!!!

2) hihihi, sebenarnya sebelum ini bahagian atas tuh bukan untuk dijadikan compartment card. tapi dia adalah compartment yg sama macam compartment untuk letak cash atau buku bank ke atau apa2 yg sewaktu dengan nya. tapi, saya ubah buat tempat letak kada sebab ramai org ada banyak card. Tapi betul juga kan, kad kat belakang tu tenggelam ek .. nanti saya akan perbaiki .. terima kasih byk2 ,, itu yg saya nak tahu ... :)

3) mngkin selepas harga wallet naik, saya akan letakkan accesories sikit ,, so biar nampak worth it sikit .. usul tu memang bagus .. I LIKE

4) UWAAAAAAAAA .. memang sedih sebab masih belum dapat label. ni dah masuk sebulan lebih tapi msh tak dapat .. takpelah .. lepas ni kalau dapat sume benda akan ku taruk label .... ahaksssss ..

Sherry said...

so pretty!! :D :D :D

cayang said...

mmg cantik...bagus2...mmg respek la..

Ibu Aimy said...

wahh bergaya la moon.. mas pon penah tempah beg ngan cik as ni.. haha

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin