Sunday, January 10, 2010

Entry bergambar versi TC

lebih kurang pukul 9.00 pagi, orang masih belum ramai.

my own private muara, hehehe...

pepagi lagi mamat ni dah layan blues...

minah ni pun sama...

bersiar2 nak jambatan

dah tak layan blues dah :)

picnickers dah semakin ramai, masa ni rasanya lebih kurang pukul 9.45 pagi.

colourful kan mainan budak kecik ni, suka tengok :D

encik monyet ni tengah cari kutu member dia gamaknya...

aktiviti mewarna batik dengan anak2, best kan?

yang ni maknya tolong warna, anaknya tolong tengok je...

antara painting batik yang siap untuk dijual, suka yang kiri bawah tu...

yang ni pulak gambar pemandangan.


Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

Peninjau Dunia said...

aku tak pernah pi lagi tempat ni..biasa la,ketinggalan sket dlm bab-bab berjalan ni.eh.. ni aku penjejak,tapi aku dah tukar alamat blog aku ke http://peninjau.blogspot.com dan nick aku pun dah jadi 'peninjau.dunia' ...haha... biasa la ada masalah teknikel sket sebab tu aku migrate ke address blog lain. Eh..aku suka la pemandangan teluk chempedak ni, seswai kalau bawak camera DSLR ni...hehe... pukul 9 pagi aku tengok timing awan dia memang cun gak tu...

al-qamar said...

encik peninjau FKA penjejak, apa lagi? meh la jalan2 ke pantai timur. mula2 gi teluk chempedak dulu, pasti, naik ke kemamang and ke atas2 lagi :)

pagi yg kitorang pi teluk chempedak ni, ada la dlm 5-6 orang yg aku nmpk bwk kamera DSLR, jeles pulak aku tgk. ni yg rasa nak rembat satu DSLR ni, tp aku ni kena masuk kelas fotografi dulu kot, kang aku tak paham2 baca manual DSLR tu nanti, kehkehkeh!

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin