Thursday, May 20, 2010

Yeay, menang!!!

Salam...

Dah berabuk2 dah blog ni. Bukan setakat berabuk, tapi bersawang2 jugak. Nak kena vacuum agaknya nih.

Tengah banyak benda yang sedang difikirkan dalam kepala ni, tak menyempat2 nak update blog (tapi blogwalking sempat la pulak, hehehe...).


**pause jap, ada keje yang maha penting sedang memanggil...**


Hmmm... Aku tak reti la nak berkias2, cakap berbunga2 ni, so straight to the point aje la ye - AKU MENANG CONTEST TENUNKAPAS!!!!

Yabedabedu!!!

Aku dapat tau aku menang tu Jumaat lepas lagi. But actually Aishah from Tenunkapas dah send email kat aku days earlier, cuma aku je yang lambat check email.

Apa dia ek yang aku dapat? Aku dapat shopping voucher worth RM250 (sponsored by Tenunkapas) & cupcakes worth RM50 (sponsored by Cikpuan Cuppies). Berbaloi2 I tell you... :)

Tengahari tadi, masa lunch time aku pi amik baju2 yang menjadi kesukaan keminatan aku serta cuppies di Tenunkapas yang bertempat di Sungai Merab, Bangi.

Sooooo... sekarang aku sedang berada dalam mood yang sangat2 happy (walaupun angin dalam perut masih tamau hilang). Cuppies ada 25 biji, of course aku & my significant other tak mampu nak abiskan skali hadap kan. Jadi, aku pun bagi la budak2 opis aku sorang sebijik. Apa orang kata tu? Sharing is caring? Kitorang berdua cuma amik beberapa bijik je, hehehehe...

Ni dia gambo cuppies yang aku dapat dari Cikpuan Cuppies.

cuppies kat dalam kotak...


comel kan cupcakes ni? :)

Aku mintak dua jenis: Choc moist with choc ganache topping & oreo filling; & choc moist with cream cheese topping & blueberry filling.

Dua2 pun sedap!!! Boleh order la lepas ni, kalau ada apa2 special occasion la kan.


Nak tengok ke baju apa yang aku pilih tadi? Kau pilih 4 helai blaus labuh & sepasang jubah mini. Ni la baju2 nye...

jubah mini kaler coklat...


blaus kaler purple...


blaus tanah cream bunga kaler turqouise...

blaus kaler pink...

blaus kaler biru...


Semua gambo baju2 ni aku amik dari website Tenunkapas. Segan le nak letak gambo sendiri jadi model baju, wehehehe...

Aku masih tersenyum sorang2 mengenangkan akhirnya aku menang jugak something :)

Terima kasih Tenunkapas & Cikpuan Cuppies!

Image Hosted by ImageShack.us

3 comments:

rozana said...

congrats..
best kn?
aku pn penah gak mng..
tp masa tu lupa pnh masuk pn contest tu..
tup2 bila dpt magazine tgk ada nama
dlm tu...menggigil jap!
cam mimpi jek..
wah..lps ni bolelah bergaya'
ngan baju yg menang tu..hehe

juzailah khairi said...

weeeee...bestnye..
lame btul akak x bloging..hehe
tahniah2..
and nice choices :)

Ibu Aimy said...

perghh tak sia2 masuk contest.. baju2 tu semua free ke moon.. cayaa laaa

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin