Tuesday, April 7, 2009

Bukit Gantang (Part 2)

Tambahan gambar lagi sikit2.

Tengah jem.

Aikk! Awat kosong takdak orang ni?

Tokoh muda PAS yang disukai ramai.

Ni bendera2 kat kawasan rumah jiran PIL aku. Kat area tu, nampak ramai yang gantung bendera BN/ameno, so rumah ni kiranya unik jugaklah di kalangan rumah2 lain.

Rumah yang disewa orang orang2 bulan dari Pahang, kebetulan dekat je dengan rumah PIL ku...

Saja2 je ambil gambar kereta polis ni. Boring la, jalan jem takkan nak duduk saja dalam kereta kan, hehehe...

Gigih pakcik ni memasang bendera mini di sepanjang jalan, tak kira walaupun hujan atau panas terik.

Apa la agaknya maksud tulisan Cina tu kan.

Tak tau kenapa, tapi aku suka gambar ni - langit biru yang cerah menjengah di sebalik awan kelabu. Simbolik sungguh :)

Lepas ni, boleh update pasal makan mee banjir udang lak, :DD


Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

sejutawajah said...

tgk gambo2 ni,teringat pru12 kt kltn dulu,mcm ni jgkla senario dia,meriah...

CATZ said...

wah..nice experience ....
:)
updet mee banjir udang pliss!!

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin