Sunday, December 13, 2009

Entry bergambar versi Adhwa' Adib

kenapa bola ni ada lobang2 ek?

bola ni bukan bola sepak yang orang dok tendang2 tu adhwa'...

yah yah!! turun meja elok2...

yes!!! berjaya!!! (tapi muka takde perasaan, hehehe...)

rasa macam nak gigit je cat ni

goreng pun sodap nih!

jaga2... kang cat gigit jari tu kang...

papa, nak turun!!! nak main dengan cat lagi!!!

adhwa' dengan 'ciklong :D

'ciklong, hari dah nak maghrib. meh adhwa' tolong 'ciklong tutup tingkap ek.

adhwa' & atok

atok, adhwa' & 'ciklong

apa la anak mama ni buat bibir camtu? tak ensem langsung!


Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

juzailah khairi said...

he is so cute..hr tuh mase raye jumpe die.. :)
and he really looks like tuan shaikh

al-qamar said...

a'ah la, akak pun baru perasan, especially bila tgk gambo yg 3rd from below tu...

nur said...

hahahaha....gmbo last tu klaka!!!

al-qamar said...

klaka kan? gambo tu angah amik pakai kamera along masa hari nak balik, hehehe...

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin