Wednesday, December 16, 2009

Entry bergambar versi miau miau...

merenung masa depan (ni kucing kak yus kat saujana impian).

apa la yang ekau buek kek colah tingkap tu jang?

sekali vacuum cleaner tu idup, mencicit2 la ko lari, hihi!

ngantuk... ni yang nak menguap ni.

eh, tapi pebende antara bit dengan ayip tu? nampak macam boleh makan jer..

ek elehhh... si oren ni ke, ingat labu ke buah oren ke... tempat duduk lain sume full ke?

panjang kan badan poot, boleh join tarian singa camni.

mata biru poot yang mengancam tapi juling :p

hmmm...

berehat sebentar sebelum keluar bermain.

di mana ada manusia, di situ ada aku, wahahaha!

the brothers: yuki the sepit baju boy & gollum the tikar boy.

woi budak2! jangan gaduh2. 2 jam je korang kena dok dalam tu.

karpet yang gebu...

si oren yang gatal tahap cipan.

poot control lubang idung sebab kena paksa amik gambo kat atas katil yang penuh dengan bantal & baju busyuk.

poot hensem.


Image Hosted by ImageShack.us

8 comments:

Ibu Aimy said...

kucing nih comey memang la comey tapi mas memang geli kucing aa.. lagi yg parsi nya jenis tu.. nampak jek.. meremang bulu roma.. hehe

catz said...

hensem2 kucing ni..
comelnyaaaa gambar no 10,11,12 tuh...
alahaiii...cute nyaaaaa..
nak sekorrr...
lawa bebenor lah..
p/s:yang last tu amik gambar nak wat paspot ke..ihiks..

al-qamar said...

@ibu aimy, tu dah takde satu nikmat tu - nikmat belai binatang gebu, hehehe...

al-qamar said...

@catz, yg gambo 10, 11 & 12 tu kucing2 adik saya kat jengka. aritu dia bawak balik utk dijadikan bahan gomolan kitorang, wahahaha!

ayip said...

waahahahahaa katil aku masuk blog

juzailah khairi said...

poott mmg hencem...wuuuuu..mawu peluk lg

nur said...

waaahh...gmbr adik2 ku (yuki n gollum) pn de...cumel kn diorg (eh,diakucing)..heheheh...
kaki ku pn t'msuk gak...hehehe

al-qamar said...

@ayip, katilmu yang busyuk masyam itu, hahaha!!!

@jue, nak peluk poot, silakan dtg ke rumah :D

@nur, ececece... diakucing lagi glamer dari tuan diakucing, hehehe...

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin