Sunday, April 4, 2010

Award tahun 2010


.::Buat 1 entry tentang award nie::.

Dah lama tak dapat award, hahaha!

.::Ucap TERIMA KASIH dan letak link pemberi award pada entry tersebut::.
Tima kasih kepada dua orang ex-classmates ku masa kat sekolah dulu, Syida & Shaza, sebab bagi award ni kat aku :)

Sesiapa yang terbaca entry ni, sila2kanlah melawat ke blog2 diorang ek (aku dah hyperlink kan dah kat nama diorang).

.::Senaraikan 10 blogger sebagai penerima AWARD::.
Aku juga nak berkongsi award ni dengan mereka2 seperti di bawah:
1. catz
2. kak yong
3. ayu
4. zaza
5. jo
6. siti sifir
7. sue-z
8. masz
9. jue
10. kak noha

.::Beritau penerima award, supaya dia tau dia adalah penerima award::.
Kamu2 seperti nama di atas, akan ku shout di dalam shoutbox korang atau ku tinggalkan komen di ruangan2 komen kamu :D

.::Senaraikan 7 perkara tentang diri anda::.
Apa? 7 perkara tentang diri aku? Oke la, ni dia...

1. My favourite number is 7!!!
2. Pegi mana2 kedai pun, mesti nak order teh o ais limau atau teh o limau suam.
3. Sangat suka kucing & hamster walaupun lepas handle kucing & hamster tu mesti akan mengalami simptom2 alergik, hehehe...
4. Can't leave home without a notebook & a pen.
5. Suka Chuck Bartowski!!!
6. Rasa2 macam suka kaler purple, tapi baju kat rumah banyak kaler pink & maroon. Apakah???
7. Berazam untuk menunaikan umrah pada tahun depan. Tolong doakan yerrr.... :)



Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

kakyong said...

salam munira,

alahai terharu nya..
dah le kakyong lama tak jengah sini...
terima kasih ya atas ingatan..

Ibu Aimy said...

moon.. tq ekk 1st time dapat award ni.. haha... k nnt mas buat apa yg patut k

juzailah khairi said...

ju pun ske chuck!

jospecky said...

ler moon.. aku dah berkurun blog aku berabuk, bagi award gaks ke kat aku??

tengkiu.. tengkiu..

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin