Sunday, March 29, 2009

All about Adhwa'...

Salam.
Entri kali ini berkisar tentang anak saudaraku...

Nama: Adhwa' Adib b. Ahmad Zaki
Tarikh lahir: 4 Julai 2008
Berat semasa lahir: 3.25 kg
Berat semasa: about 9 kg
Nickname: The Rock, Baby Besar
Hobi: Beratib, mengangkat kening seperti The Rock, mengangkat bontot, buat aksi push-up, mengeluarkan bunyi macam henpon yang sedang vibrate jika ada orang menggegarkan perutnya, etc...

Apa tengok2??? Nak kena babab ke?

With his 'Cik Bit

Mommy, look!

Sukanya dia didukung oleh Nenek...

Dengan Mama...

Saya kiut kan?

Somebody, please wipe my saliva!

Tok & Adhwa: Ada macam anak beranak tak?

'Cik Ayip says when I grow up, I will be big & strong, like him, wakakaka...

Atok, bila la saya nak tumbuh gigi ni...

Busuk la topi Papa ni, kan Mama?

Orang suruh tengok video aksi dia, dia gi tengok kamera lak

Ada bakat jadi ibu tak?

Bila la nak jadi bapak :D

Jangan malu2, buat la macam anak sendiri :))


Image Hosted by ImageShack.us

8 comments:

arep jaki said...

hahhaaa ade la plak muke saye...xsangke muke saye leh masuk dunie internet...huhuhuhu

p/s: kuat mcm cik ayip...kuat rupenye saye...wakakaka

silly spilt said...

comeinyer die...
huhu..sehat tul badannyer...
lebeh sehar dr 'cik ayip die..huhu..

al-qamar said...

'cik ayip dia kurus kedengking, baik dia jadi kuat dan sihat mcm 'cik man dia huahuahua...

Sidratul Muntaha said...

salam
mak aiii
besonyer..
tpi comei giler.
hahhaha
aqil dulu pun beso gitu gak.
dh dpt kaki
trus susut
even mkn byk n tido byk.
meh sini nak cium pipi tembam dia tu!
muah muah muah!

al-qamar said...

betul kan ayu..
budak2 ni bila dah dpt kaki, sure aktif kan
tu yg baby fat makin susut tu
hehehe, tak sabar2 nak dpt baby tomei mcm ni.
adhwa' ni pipi dia jatuh mcm pipi salah sorang pakcik dia masa baby dulu hehehe... (sesiapa yg berkenaan, jgn marah haaa...)

silly spilt said...

best die jadi one N only baby dlm family ni..
sure die bahagie...sume org sayang2..amik gambr..huhu..belum beso reti men toys lg..
pasni byk toys plak...huhuhu..
jauh beza ngn 'cik ayip die..tembam tul...rase nk cubit2 pipi tuh...wuuuuu

al-qamar said...

skrg ni org dok beli baju, baju, baju je utk baby
tunggu dah bsr sket, beli toys, toys, toys je pulak :D

nur said...

huhuhu
muke ku pn msuk dunia internet...heheheh
adhwa' comel...
blik nnt cik bit gomol adhwa'!
hohohohoho

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin