Wednesday, August 5, 2009

Batang buruk Muar kembali!

No, bukan aku yang jual.

Sekadar nak tunjuk betapa uniknya banner iklan kuih raya ini, hihihi!


Cute & creative, right? :)



Image Hosted by ImageShack.us

10 comments:

bukhairiah said...

kt mener tu ek...org muo nie...

al-qamar said...

@bukhairiah banner ni di bangi. tapi tak pasti pulak yang menjual batang buruk ni kat mana, tak pernah call diorang lagi :)

pemandu teksi said...

ish ish ish..!!! buruk bebenor batang tu erk..!! tapi sedappppp...!! suka yg banyak habuk...klu takda habuk punya tak sedap..!

tengku aziah said...

wa!!! ini idea sgt fresh.bleh apply kt esemen..hehehe~

al-qamar said...

@pemandu teksi mmg buruk! tapi kan, kalau byk sgt habuk dia, abis tersembur2 time makan, abis berjerebu dlm rumah...

@tengku bleh kot 'curi' idea ni, tp buat utk kuih lain lak, bahulu ke, bangkit ke, almond london ke... :D

p/s: baru terperasan. iklan tu macam permulaan sebuah autobiografi la pulak :)

al-qamar said...

@tengku nak tanya la, esemen tu apa ek?

Penjejak said...

kenapa mesti Muar? sapa kata btg buruk Muar yg terbaik? Ada supporting facts ke kata Btg Buruk correlate dgn Muar? Setau aku takde sapa sapa ada fakta bahawa Btg Buruk berasal dari Muar...hehe.Poyo ke komen aku ni? sory arrr ngusik saja....

al-qamar said...

@penjejak ko ni memang bercakap macam a true scientist la, hikhikhik! aku tatau pasal tu, cuba ko tanya orang muo ke orang yg buat kuih tu ke, orang yang tau sejarah asal-usul kuih2 tradisional ke... nanti ko bagitau aku ek :D

CATZ said...

wah.,,
kretip..kretip...
rasa nak beli pulok..
hehhehe..

CATZ said...

wah.,,
kretip..kretip...
rasa nak beli pulok..
hehhehe..

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin