Tuesday, August 25, 2009

Sukanya!!!

Kalau korang nak tau, aku memang addicted to online shopping. Kegilaan ni bermula since 2007, iaitu since aku terjumpa website wanitamelayu.com. Sejak tu, memang shopping je kejenye.... Beli skincare la, beli obat la, beli supplement la, beli baju la, beli tudung la, pendek cerita macam2 la aku dah beli, hehehe...

Yang terkini aku beli purse organizers & wristlet, & a carry all bag, all handmade. Pastu order lagi 4 handmade totebags untuk diberi hadiah kat orang. Purse organizers & wristlet aku beli kat sorang penjual ni (klik di sini untuk tengok hasil kerja tangannya).

Yang polka dot & kaler coklat tu purse organizers, yang hitam-putih tu wristlet

Purse organizer bila dibuka panjang

Boleh letak buku note kecik, hand lotion, pens & inhaler semputku, hehehe...

Lagi boleh letak face powder, lipsticks & buku note yang besar sikit :D

Ececece... konon2 letak henpon (ni henpon spare nih), duit2 & kad ATM dalam wristlet

Carry all bag insyaAllah akan dapat dalam beberapa hari lagi. Totebags lak lepas raya baru dapat. maklum la, order pun last minute, banyak lak tu order nya. Si penjahit beg pun nak buat persiapan puasa & raya jugak kan. So bagi can la... :)


p/s: Kalau korang rajin, berlambak2 blogs/forums/websites yang jual handmade bags dan yang seangkatan dengannya. Cuba la search...


Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

rozana said...

aku pn sama jgk..
skang ni tgh giler carik jubah online..
bole wat baju ngandung skali!
bdw, kalo free
plz go to my other blog..
serundingyana.blogspot.com
(ekceli dh lama..tp seasonal bru promote pd kwn2)
i'm selling serunding n dodol for raya...
order will be closed on 13/9/2009
kalo ade kwn2 yg nk..oyaklah skali k!

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin