Thursday, September 10, 2009

Apa yang sampai hari ni ek?

Hari ni dapat posto kat opis.


Nak tau apa isinya? Jeng jeng jeng...


Tadaaaa!!!!!

Ni sebenarnya beg comel atau tas syawal (bak kata Cik As, si penjahit & penjual beg). Untuk dijadikan hadiah utk my MIL sempena raya ni. Asyik2 bagi kuih raya je, bosan la, hehehe...

Beg ni memang cute. Walaupun beg ni cute, tapi macam2 boleh isi kat dalam tawww.... Cuba tengok bawah ni.

Ni gambar dalam beg. Ada 3 poket kat dalam tu...

Boleh isi long wallet, henpon, sampul duit raya, losyen, bedak & lipstick. Nak letak notebook kecik & pen pun buleh sesangattttt.... Best kan?

Thank you card ni pun comel...

Kalau nak usha beg2 yang Cik As buat, boleh gi ke blog macam dalam gambar kat atas tu. Takpun, korang klik je kat sini ek.


p/s: Hmmm... Menyesal pulak tak beli satu untuk diri sendiri. Tapi kan Cik As, jangan lupa order saya untuk 4 totebags tu ek. Dapat lepas raya pun saya tak kesah... :)


Image Hosted by ImageShack.us



3 comments:

aspalila said...

Terima kasih atas komen2 membina dari Munira ..alhamdulillah Munira suka. tapi terkilan sebab mereka2 yg saya pos lebih awal masih lagi tak dapat bag tersebut ..

al-qamar said...

kat mana la agaknya parcel2 tu sangkut kan as?

juzailah khairi said...

selamat hr raye kak!!!

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin