Friday, July 31, 2009

Luahan perasaan (korang taknak baca pun takpe...)

Ada orang ingat aku pedajal dia. Huh??

Haissshhh!!! Tak kuasa la nak pedajal2 orang ni.

Mulut aku memang jahat sikit kadang2 tu, but pedajal2 orang ni is not my thing la babe!

Dia ingat aku yang letak dia satu bilik dengan seseorang yang pada dia menyusahkan dia (dia tak menyusahkan orang ke?).

Siap serkap jarang kat member aku lagi, nak tau sama ada aku ni memang sengaja pedajal dia atau tak.

Siap cakap kat member aku, "Hmmm.. kalau kali ni kena pedajal lagi, nampaknya kursus bulan 11 nanti akak malas la nak gi". Ayat ala2 orang nak merajuk je kan? Aku kena pujuk ke? Hahaha!!!

Taknak gi, lagi bagus! Tak memeningkan kepala otak aku & orang2 sekeliling kau. Lagipun kau bukan terlibat pun dengan kursus tu, cuma big boss dah arahkan semua orang kena gi, so kau pun gi la kan. Lagipun tu la agaknya satu2nya masa kau utk jalan2 makan angin sambil cuti dari kerja kau...

Hellooooo!!! Aku bukan kerja HR oke!!! Kau gi la tanya orang kat HR siapa yang letak kau dengan orang yang kau tak suka tu. Ntah2 orang tu pun tak suka kat kau, tapi orang tu cool je, siap boleh senyum2, sengih2 lagi youuuu...

Lega betul dapat lepaskan perasaan kat sini.

To those who knows who I was talking about (atau tau samar2), please keep it to yourself. You know who you are, mister. I'm counting on you tawww...


p/s: aku dah fed-up kerja macam orang HR walaupun tu bukan kerja aku!!!


Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

juzailah khairi said...

susah tul org suke hasut,tuduh2..haih..kdg2 x leh bg muke gak kot..

yeay..im going home..suke2..excited.. =)..thanks to arep and bit..tlg g belika tiket..

Penjejak said...

AYOYOYOYYOO... wa tatak boleh coment lelebih lorrr.... hanya wa bole itu chakap ayoyoyoyo saja....

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin