Sunday, January 25, 2009

Happy anniversary to us!

It was our second year anniversary a few days ago. Macam tak percaya lak, hehehe... But there's a few people who still thinks that I'm not yet married. Why ahhh? Is it because I'm kecik and kurus? Or is it because I'm cute? Some people thinks I'm 5 years younger, sometimes 8 years younger than my real age, hahaha! Wahhhh... Tak abis2 perasan la aku ni. Tolonglah, aku dah banyak wrinkles la crows' feet la macam2 la... Takdenya muda lagi, hehehe... Tapi hatiku sentiasa muda!

My goals this year are:

~ to be a better wife (sorry sayang, saya ni slalu macam nak gaduh dengan awak kan? huhu...)
~ to be a better daughter
~ to be a good mother (bila tiba masanya InsyaAllah...)
~ to be a better friend
~ to be less of the kuat merajuk type
~ to be more careful with people yang ada muslihat (eden ponah tokono, tapi jangan ditanyo jang!)
~ to be less grudgy towards people (haaa... jangan korang tak percaya ni!)
~ to be more sensitive, sympathetic and empathic towards others' needs
~ to be more able to control my unpredictable moods
~ secara umumnya, to be a better muslimah :)

Boleh ke aku nak capai semua gol aku ni? So wish me luck, and do pray for me... :D

Kiut tak kaki kitorang?

2 comments:

sejutawajah said...

selamat ulangtahun..x salah ini dlm kiraan masihi kn?
kalo kalendar hijra aku rasa 1st muharram..
semoga kita semua senantiasa memperbaiki kekhilafan masing2 agar dapat melaksanakan tanggungjawab yg dipikul sbgai khalifah dibumi ini dgn baik dan ikhlas...

Sidratul Muntaha said...

salam
selamat ulang tahun perkahwinan wak..
hehhe
jdi isteri sudah,jdi ibu tggu rezeki yerk?
semoga berkekalan di dunia dan akhirat moonira!
love to have you in my life as a friend.hope we can be a close and good friend someday Insyaa Allah n be a good mother n wife in our life..bile nk jumpe yerk?!


hehhee..ayu dh jdi mak dah..
tpi kena cuti dulu
nnti moon dh msuk 3 ayu bru msuk 2
gee...

Bantulah Saudara Kita di Palestin. Boikot Israel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin